marți, 15 mai 2012

All in?

Sunt visatoare.Asa ca ...Am sa te intitulez simplu ''Number 32''.

Si cine ar fi crezut ca ai sa ai un post special aici? (Nici macar eu.)
Nu pot sa-mi explic ce sentimente au trecut prin mine in ultimele luni.Sunt atat de multe de zis,si totusi atat de putine.Nu vreau sa incep cu inceputul pentru ca asta nu exista,nu am avut timp sa avem un ''inceput''.
Nu pot sa inteleg ce/cine m-a facut sa-mi pierd ratiunea,in fata ta,ce m-a facut sa fiu atat de vulnerabila si sa accept ''ceva'' ce era deja supus sfarsitului.Esti singurul cu care am putut sa fiu perfect sincera de la inceput,si singurul cu care nu am putut sa fiu in totalitate ''eu''.Cu toate ca m-am deschis tie,nu a fost suficient,pentru ca probabil chiar sunt prea complicata.Am trait intr-o stare de confuzie permanenta,nu am fost sigura niciodata pe mine,pentru ca tu nu mi-ai prezentat nici o garantie,nici macar atunci cand ceream cu disperare una.
Nu ai fost un pion pe tabla mea pentru ca niciodata nu ai existat pe ea.Ai fost desprins din paginile cartii mele,ai fost desprins din dorintele mele si din visele mele,chiar daca ele nu aveau un sfarsit in mintea mea...(nici macar happily ever after).
Inca imi doresc un soulmate si inca stiu ca nu l-am gasit,dar inainte si dupa tine,m-am oprit sa mai caut unul.
Uneori sunt ipocrita mai mult decat imi dau seama,uneori arunc cuvinte doar de dragul de a le arunca,uneori nu sunt sincera nici macar cu mine.
Esti atat de asemanator-diferit mie  intr-un ritm infernal de groaznic.

Don't make promises you can't keep.Don't even make promises you can keep.Because either way, one of us will get hurt in the process of saving the other.Imi doresc sa pot vedea lucrurile diferit,sa fiu potrivita pentru tine.Dar nu sunt.
Gamers will  play. All in?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu